Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto jest po prostu pyszne. Polecam
Rosół przygotowany na pieczonym mięsie ma zdecydowanie więcej aromatu i dużo...
Odsłon: 4358
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 262
Rosół przygotowany na pieczonym mięsie ma zdecydowanie więcej aromatu i dużo...
Odsłon: 4358
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 262
Składniki
Blaszka średniej wielkości. Wszystkie suche składniki mieszamy w jednej misce, w drugiej misce łączymy dynię , cukier oraz jajko miksując. Suche składniki łączymy z mokrymi. Przekładamy do prostokątnej średniej wielkości blaszki wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą. Wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i pieczemy około 40 minut , a najlepiej do suchego patyczka. Po upieczeniu studzimy, polewamy lukrem i obsypujemy posiekanymi orzechami. Smacznego
Ciasto po upieczeniu gotowe do podania.