Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto jest po prostu pyszne. Polecam
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 147
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 496
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 609
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 904
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 147
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 496
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 609
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 904
Składniki
Blaszka średniej wielkości. Wszystkie suche składniki mieszamy w jednej misce, w drugiej misce łączymy dynię , cukier oraz jajko miksując. Suche składniki łączymy z mokrymi. Przekładamy do prostokątnej średniej wielkości blaszki wysmarowanej tłuszczem i wysypanej bułką tartą. Wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i pieczemy około 40 minut , a najlepiej do suchego patyczka. Po upieczeniu studzimy, polewamy lukrem i obsypujemy posiekanymi orzechami. Smacznego
Ciasto po upieczeniu gotowe do podania.