Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis na jeden z moich ulubionych kremów. Sprawdza się zarówno przy tortach jak i przy ciastach. Szybki w wykonaniu a jego smak bezcenny :).
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 225
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 225
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 25
Składniki
Cukierki i wafelki drobno pokruszyć. Czekolady rozpuścić w kąpieli wodnej. W misce miksera ubijamy na sztywno śmietanę. Pod koniec ubijania stopniowo dodajemy przestudzoną czekoladę (cały czas ubijając). Następnie dodajemy pokruszone cukierki i batony i delikatnie mieszamy. KREM GOTOWY :). Szybko sprawnie i smacznie :)