Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche ciasteczka z białą czekoladą i migdałami przepyszne do herbatki.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 216
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 216
Składniki
zekoladę kroimy w kosteczkę. Migdały rozdrabniamy. Masło ucieramy z cukrem, dodajemy jajko i mieszamy. Dodajemy przesianą mąkę i czekoladę z migdałami. Zagniatamy ciasto. Z ciasta robimy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Wykładamy na natłuszczoną blaszkę i lekko spłaszczamy. Pieczemy 20-25 minut w 200 stopniach. Studzimy na kratce. Smacznego ;)