Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche ciasteczka z białą czekoladą i migdałami przepyszne do herbatki.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31289
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14454
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1383
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31289
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14454
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1383
Składniki
zekoladę kroimy w kosteczkę. Migdały rozdrabniamy. Masło ucieramy z cukrem, dodajemy jajko i mieszamy. Dodajemy przesianą mąkę i czekoladę z migdałami. Zagniatamy ciasto. Z ciasta robimy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Wykładamy na natłuszczoną blaszkę i lekko spłaszczamy. Pieczemy 20-25 minut w 200 stopniach. Studzimy na kratce. Smacznego ;)