Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche ciasteczka z białą czekoladą i migdałami przepyszne do herbatki.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 897
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1823
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6359
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 897
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1823
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6359
Składniki
zekoladę kroimy w kosteczkę. Migdały rozdrabniamy. Masło ucieramy z cukrem, dodajemy jajko i mieszamy. Dodajemy przesianą mąkę i czekoladę z migdałami. Zagniatamy ciasto. Z ciasta robimy kuleczki wielkości orzecha włoskiego. Wykładamy na natłuszczoną blaszkę i lekko spłaszczamy. Pieczemy 20-25 minut w 200 stopniach. Studzimy na kratce. Smacznego ;)