Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest pyszne i bardzo proste w wykonaniu
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2736
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1261
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 75
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2736
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1261
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 75
Składniki
Krem karpatkowy przygotować według przepisu na opakowaniu.Śmietane ubijamy ze śnieżką(do śmietany wsypujemy śnieżke) i wcześniej rozpuszczoną żelatynę(zelatyne rozpuścić w gorącej wodzie 1/4 szkl.poczekać aż wystygnie).W formie układamy warstwę herbatników i smarujemy masą krówkową.Na wierzch kładziemy herbatniki.Na ciastka kładziemy krem karpatkowy i znowu warstwa herbatników.Na wierzch wykładamy śmietane.Całość posypać startą czekoladą.Masa krówkowa to jest gotowane mleko skondensowane.Ja wole kupić niż mam gotować 3 godziny. Smacznego!!!!