Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kulki tiramisu. Idealny dodatek do filiżanki gorącej kawy lub herbaty bez długiego stania w kuchni. Robi się je bardzo prosto ze składników, które klasycznie wykorzystujemy do przygotowania włoskiego deseru - Tiramisu.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 461
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113075
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 461
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 800
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Biszkopty zblenduj na pył.
Kawę rozpuść w 5 łyżkach gorącej wody.
Rozdrobnione biszkopty połącz z serkiem mascarpone, cukrem pudrem i kawą. Z powstałej masy formuj równej wielkości kulki. Każdą z nich obtocz w kakao.
Kulki tiramisu podawaj jako dodatek do filiżanki kawy lub herbaty.