Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113111
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 501
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 846
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 625
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113111
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 501
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 846
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 625
Składniki
Wykonanie: Masło zagotować z cukrem, kakao i wodą. Ostudzić, połączyć z mąką i proszkiem do pieczenia oraz żółtkami . Dobrze utrzeć i delikatnie połączyć z ubitą na sztywno pianą z jajek, po czym wylać do wcześniej przygotowanej formy. Przygotowanie sera: Masło utrzeć z cukrami, żółtkami , połączyć ze zmielonym serem i na końcu ze sztywno ubitą pianą. Na przygotowane ciemne ciasto, nakładać kupkami ser. Piec w temperaturze 180 stopni około 45 minut.