Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makowiec rozpływa się w ustach.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24768
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 74
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24768
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 74
Składniki
Margarynę utrzeć z żółtkami,cukrem waniliowym,cukrem kryształ,dodać masę makową(zmiksować),następnie dodać bułkę tartą również zmiksować,na koniec dodać ubitą piane z białek i też zmiksować.Piec w małej tortownicy,w piekarniku góra dół w 170 stopniach,30 minut.Można polać polewą czekoladową.