Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makowiec rozpływa się w ustach.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8666
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3087
Polecam.
Odsłon: 1881
Polecam.
Odsłon: 547
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8666
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3087
Polecam.
Odsłon: 1881
Polecam.
Odsłon: 547
Składniki
Margarynę utrzeć z żółtkami,cukrem waniliowym,cukrem kryształ,dodać masę makową(zmiksować),następnie dodać bułkę tartą również zmiksować,na koniec dodać ubitą piane z białek i też zmiksować.Piec w małej tortownicy,w piekarniku góra dół w 170 stopniach,30 minut.Można polać polewą czekoladową.