Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31031
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5606
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31031
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5606
Składniki
Ciasto miodowe:Z podanych składników zagnieść ciasto i przełożyć do takiej formy co upieczemy biszkopt.
Obrane jabłka dusić w rondelku.Następnie dodać suche galaretki, dobrze wymieszać.Przestudzić.
Galaretki rozpuścić w 1 szklance wody.Tężejące wymieszać z serkiem. Przełożenie ciasta; ciasto miodowe-masa jabłkowa-biszkopt -masa serowa