Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne lekko kwaskowe dzięki jeżynce zatopionej w cieście:)
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 31
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 114
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 93
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 258
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 31
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 114
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 93
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 258
Składniki
Banany rozgnieść na miazgę,dodać rozpuszczone masło oraz jajko,wymieszać. Mąkę,pr.do pieczenia,sodę ,cukier wymieszać osobno. Dodać do bananów wszystko dokładnie zamieszać. Muffinkowe foremki napełniać łyżeczką ,dać do środka jeżynę przykryć ciastem. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180st. i piec do złotego koloru. Po wystudzeniu polać ciepłą polewą lub posypać cukrem pudrem. Z tego przepisu wyszło mi 13 muffinek. POLEWA Wszystkie składniki zagotować ciągle mieszając .
Smacznego życze!