Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z budyniem waniliowym - dodanie budyniu do ciasta sprawi, że naleśniki zyskają na sprężystości i elastyczności, a do tego będą świetnie smakować. Naleśniki wykonane według tego przepisu będą doskonałą bazą do deserów. Można je podać z miodem, jogurtem naturalnym, owocami lub ulubionym dżemem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Do miski przesyp mąkę z budyniem. Wbij jedno jajko, dodaj mleko i wodę gazowaną. Składniki wymieszaj do połączenia.
Na patelni rozgrzej kilka kropel oleju. Naleśniki smaż na złoty kolor z dwóch stron.