Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z budyniem waniliowym - dodanie budyniu do ciasta sprawi, że naleśniki zyskają na sprężystości i elastyczności, a do tego będą świetnie smakować. Naleśniki wykonane według tego przepisu będą doskonałą bazą do deserów. Można je podać z miodem, jogurtem naturalnym, owocami lub ulubionym dżemem.
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 53
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4343
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 197
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 53
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4343
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 197
Składniki
Do miski przesyp mąkę z budyniem. Wbij jedno jajko, dodaj mleko i wodę gazowaną. Składniki wymieszaj do połączenia.
Na patelni rozgrzej kilka kropel oleju. Naleśniki smaż na złoty kolor z dwóch stron.