Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się szybko cudownie smakuje tylko musi się schłodzić.Polecam bo warto.
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 278
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 121
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 278
Składniki
Blachę / 25X35/wyłożyć papierem do pieczenia na to wyłożyć herbatniki.
Do garnka wlać 1 l.mleka dodać masło,cukier zagotować. Do pozostałego mleka wsypać budynie,mąkę, jaja roztrzepać dokładnie/mikserem/ i ugotować budyń. Gorący wylać na ciastka przykryć drugą warstwą ciastek posypać cukrem pudrem i odstawić w zimne miejsce.Po 3-4 godz. /u mnie na balkonie / ciasto można wypróbować. SMACZNEGO ------------------