Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się szybko cudownie smakuje tylko musi się schłodzić.Polecam bo warto.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 354
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 156
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 354
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 156
Składniki
Blachę / 25X35/wyłożyć papierem do pieczenia na to wyłożyć herbatniki.
Do garnka wlać 1 l.mleka dodać masło,cukier zagotować. Do pozostałego mleka wsypać budynie,mąkę, jaja roztrzepać dokładnie/mikserem/ i ugotować budyń. Gorący wylać na ciastka przykryć drugą warstwą ciastek posypać cukrem pudrem i odstawić w zimne miejsce.Po 3-4 godz. /u mnie na balkonie / ciasto można wypróbować. SMACZNEGO ------------------