Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe wykonaniu ciasteczka, które idealnie nadają się do kawy.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 63
Dziś do pracy.
Odsłon: 96
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 58
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15367
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 281
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 63
Dziś do pracy.
Odsłon: 96
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 58
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15367
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 281
Składniki
Do dużej miski wsypać mąkę, orzechy, proszek do pieczenia i cukier- wszystko ze sobą połączyć.
W drugiej misce połączyć ze sobą jajka wraz z masłem orzechowym oraz przecierem jabłkowym (konieczne niesłodzonym). Za pomocą drewnianej łyżki przełożyć wymieszane masło, jajka i przecier do sypkich składników, wszystko razem dokładnie i powoli wymieszać.
Formę do pieczenia wyłożyć papierem śniadaniowym, za pomocą łyżki tworzyć małe ciasteczka, włożyć do nagrzanego piekarnika (180stopini) piec około 10-15 minut.