Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, łatwe wykonaniu ciasteczka, które idealnie nadają się do kawy.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 172
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 172
Składniki
Do dużej miski wsypać mąkę, orzechy, proszek do pieczenia i cukier- wszystko ze sobą połączyć.
W drugiej misce połączyć ze sobą jajka wraz z masłem orzechowym oraz przecierem jabłkowym (konieczne niesłodzonym). Za pomocą drewnianej łyżki przełożyć wymieszane masło, jajka i przecier do sypkich składników, wszystko razem dokładnie i powoli wymieszać.
Formę do pieczenia wyłożyć papierem śniadaniowym, za pomocą łyżki tworzyć małe ciasteczka, włożyć do nagrzanego piekarnika (180stopini) piec około 10-15 minut.