Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo często na diecie napada mnie ochota na coś słodkiego, zwłaszcza z czekoladą, dlatego stworzyłem pełnoziarniste brownie z rumem i wiśniami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8085
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
Rozpuszczamy masło i dodajemy do niego gorzką czekoladę. Następnie mieszamy jajko z miodem, wsypujemy mąkę, dokładnie mieszamy, wlewamy rum i dopiero po tym dodajemy masę czekoladową. Dokładnie mieszamy. Tak przygotowane ciasto, przelewamy do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, na wierzch układamy wydrylowane wiśnie i pieczemy przez 20 minut. Wyciągamy z piekarnika i studzimy. Smacznego.