Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i prosty deserek z galaretek. Wystarczy przygotować galaretki i tężejące ubić mikserem żeby powstała pianka , następnie schłodzić w lodowce i gotowe .
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 113
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 97
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 113
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 97
Składniki
Galaretki przygotuj każdą osobno według przepisu . Tężejące zmiksuj mikserem około 5 minut aż powstanie pianka . Pianki przełóż do pucharków, na dno włóż wiśniową, następnie agrestową i na wierzch winogronową.
Wstaw do lodówki do całkowitego stężenia. Przed podaniem wierzch udekoruj startą czekoladą .