Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i prosty deserek z galaretek. Wystarczy przygotować galaretki i tężejące ubić mikserem żeby powstała pianka , następnie schłodzić w lodowce i gotowe .
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Galaretki przygotuj każdą osobno według przepisu . Tężejące zmiksuj mikserem około 5 minut aż powstanie pianka . Pianki przełóż do pucharków, na dno włóż wiśniową, następnie agrestową i na wierzch winogronową.
Wstaw do lodówki do całkowitego stężenia. Przed podaniem wierzch udekoruj startą czekoladą .