Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i prosty deserek z galaretek. Wystarczy przygotować galaretki i tężejące ubić mikserem żeby powstała pianka , następnie schłodzić w lodowce i gotowe .
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3757
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 178
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1312
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3757
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 178
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1312
Składniki
Galaretki przygotuj każdą osobno według przepisu . Tężejące zmiksuj mikserem około 5 minut aż powstanie pianka . Pianki przełóż do pucharków, na dno włóż wiśniową, następnie agrestową i na wierzch winogronową.
Wstaw do lodówki do całkowitego stężenia. Przed podaniem wierzch udekoruj startą czekoladą .