Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i prosty deserek z galaretek. Wystarczy przygotować galaretki i tężejące ubić mikserem żeby powstała pianka , następnie schłodzić w lodowce i gotowe .
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8696
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10316
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4680
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8696
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10316
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4680
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Składniki
Galaretki przygotuj każdą osobno według przepisu . Tężejące zmiksuj mikserem około 5 minut aż powstanie pianka . Pianki przełóż do pucharków, na dno włóż wiśniową, następnie agrestową i na wierzch winogronową.
Wstaw do lodówki do całkowitego stężenia. Przed podaniem wierzch udekoruj startą czekoladą .