Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka to szybka i łatwa do zrobienia słodka przekąska. Można zrobić je także z dodatkiem orzechów lub rodzynek.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11147
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6395
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5424
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13375
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5137
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11147
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6395
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5424
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13375
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5137
Składniki
Czekolady mleczne pokroić w kosteczki.
Margarynę utrzeć z cukrem na puszystą masę. Dodawać do masy na przemian mąkę z proszkiem i jajkami. Ucierać kilka minut, dodać szczyptę soli. Czekolady mleczne połączyć z masą.
Z ciasta uformować kulki i układać je blaszce wyścielonej papierem do pieczenia. Piec ok.15 min w temperaturze 180 stopni.