Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka to szybka i łatwa do zrobienia słodka przekąska. Można zrobić je także z dodatkiem orzechów lub rodzynek.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 96
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 515
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 231
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 177
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 96
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 515
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 231
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 177
Składniki
Czekolady mleczne pokroić w kosteczki.
Margarynę utrzeć z cukrem na puszystą masę. Dodawać do masy na przemian mąkę z proszkiem i jajkami. Ucierać kilka minut, dodać szczyptę soli. Czekolady mleczne połączyć z masą.
Z ciasta uformować kulki i układać je blaszce wyścielonej papierem do pieczenia. Piec ok.15 min w temperaturze 180 stopni.