Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i bardzo puszysty piernik szybki w przygotowaniu,można go upiec w blaszce lub w 2 keksówkach.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7860
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3081
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7860
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 287
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3081
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 588
Składniki
Jajka ubij z cukrem, dodaj olej, mleko i powidła śliwkowe, następnie przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą, kakao i przyprawą do piernika
Blachę o wymiarach 26 x35 lub 2 keksówki o wymiarach 15 x 30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 40 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Czekoladę pokrusz i włóż do garnka dodaj śmietanę i podgrzej do rozpuszczenia się czekolady. Polewą polej wystudzone ciasto i posyp zmielonymi orzechami włoskimi.