Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i bardzo puszysty piernik szybki w przygotowaniu,można go upiec w blaszce lub w 2 keksówkach.
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 106
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 288
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2867
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 106
Zastanawialiście się kiedyś skąd swoją nazwę wzięły leniwe pierogi? Leniwe są...
Odsłon: 288
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 2867
Składniki
Jajka ubij z cukrem, dodaj olej, mleko i powidła śliwkowe, następnie przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, sodą, kakao i przyprawą do piernika
Blachę o wymiarach 26 x35 lub 2 keksówki o wymiarach 15 x 30 wyłóż papierem do pieczenia i wylej ciasto. Piecz około 40 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Czekoladę pokrusz i włóż do garnka dodaj śmietanę i podgrzej do rozpuszczenia się czekolady. Polewą polej wystudzone ciasto i posyp zmielonymi orzechami włoskimi.