Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, aromatyczne, korzenne, wilgotne ... najlepsze muffinki jakie do tej pory jadłam :-)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 967
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13574
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 967
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13574
Składniki
Składniki suche wsypać do jednej misko, mokre oprócz powideł do drugiej. Wymieszać wszystko razem łyżką, tylko do połączenia składników.
Foremki na muffinki wykładać: 1 łyżka ciasta, 1 łyżeczka powideł, 1 łyżka ciasta
Piec temp. 200 stopni ok. 20-25 min.
Polać polewą lub czekoladą
Smacznego