Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto łatwo się przygotowuje i nie zajmuje dużo czasu.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11042
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6332
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13302
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5068
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11042
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6332
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13302
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5068
Składniki
Jajka, olej i mleko dokładnie wymieszać. Można zrobić to blenderem.
Banany dokładnie rozgnieść widelcem.
Mąkę, proszek i cukier wymieszać. Dodać banany i masę jajeczną. Wymieszać mikserem. Dodać rodzynki sparzone wodą. Wymieszać łyżką.
Nasmarować formę do pieczenia (wielkości keksówki). Piec ok. 50 min w 180 stopniach.