Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały pomysł na wykorzystanie bananów, które zalegają wam w lodówce. Prosty przepis, z którym poradzą sobie nawet amatorzy pieczenia. Składniki do przygotowania tego wypieku powinniście bez problemu odnaleźć w swojej kuchni.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 91
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1224
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 458
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15499
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 91
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1224
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 458
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15499
Składniki
Wbij jajka do miski, dodaj cukier i miękkie masło. Wszystko razem zmiksuj (ubijaj do momentu uzyskania gładkiej masy).
Mąkę przesiej do miski. Dodaj sodę i proszek do pieczenia. Następnie dodawaj stopniowo suche składniki do miski z ubitymi jajkami, masłem i cukrem. Wszystko razem wymieszaj przy użyciu miksera.
Banany pokrój na plasterki i wrzuć do miski, rozdrobnij je za pomocą widelca. Następnie przełóż banany do ciasta. Wszystko razem wymieszaj.
Gotowe ciasto przelej do firmy wyścielonej papierem do pieczenia. Ciasto piecz w piekarniku rozgrzanym do 170 stopni przez około 45 minut.