Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19762
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1692
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 165
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19762
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1692
Składniki
Mąkę przesiej do miski. Posiekaj margarynę w kostkę, dodaj do mąki i dokładnie wymieszaj. Dodaj cukier, proszek do pieczenia, cukier waniliowy i mieszaj, aż się pokruszy. Przełóż większość ciasta na blachę do pieczenia. Na wierzch ułożyć farsz gruszkowo-dżemowy, przykryć resztą ciasta. Prześlij do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na 30 minut. Po upływie tego czasu wyłącz piekarnik i pozostaw ciasto na kolejne 7 minut.