Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,szybkie i pyszne najlepiej smakuje z lodowki
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1278
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 466
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3440
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1040
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1278
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 466
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3440
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1040
Składniki
Na poczatku roztapiamy margaryne w rondelku i odkladamy do wystygniecia.Bialka ubijamy na piane dodajemy cukier i cukier vaniliowy.Po wymieszaniu dodajemy zoltka nastepnie make,proszek do pieczenia i ostudzona margaryne wszystko mieszamy i wylewamy do sredniego naczynia zaroodpornego.Na wierzch ukladamy umyte i oczyszczone z pestek sliwki.Mozna calosc posypac przyprawa korzenna lub cynamonem .Piec w tem 175 stopni przez okolo 40 min .Najlepiej sprawdzic czy ciasto jest juz gotowe patyczkiem