Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste,szybkie i pyszne najlepiej smakuje z lodowki
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 104
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 104
Składniki
Na poczatku roztapiamy margaryne w rondelku i odkladamy do wystygniecia.Bialka ubijamy na piane dodajemy cukier i cukier vaniliowy.Po wymieszaniu dodajemy zoltka nastepnie make,proszek do pieczenia i ostudzona margaryne wszystko mieszamy i wylewamy do sredniego naczynia zaroodpornego.Na wierzch ukladamy umyte i oczyszczone z pestek sliwki.Mozna calosc posypac przyprawa korzenna lub cynamonem .Piec w tem 175 stopni przez okolo 40 min .Najlepiej sprawdzic czy ciasto jest juz gotowe patyczkiem