Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorow wszystkiego co z dyni :) pyszny, latwy w przygotowaniu placek z nadzieniem dyniowym (tradycyjny deser na Thanksgiving)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4171
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 669
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17383
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3244
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 212
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4171
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 669
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17383
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3244
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 212
Składniki
Kruche ciasto (sklepowe lub wlasnej roboty) rozlozyc na spod i brzegi formy (jak na tarte). Jajka zmiksowac z cukrem i przyprawami na puszysta mase.Nastepnie dodac mleko, dynie i make, wymieszac. Gotowa mase wylac na kruchy spod. Piec przez pierwsze 10 minut w temperaturze okolo 215st C a nastepnie zmiejszyc do 175stC i piec az brzegi nadzienia beda sciete, a srodek wciaz "galaretkowaty" przy poruszeniu (okolo 40min)Po upieczeniu ostudzic.Podawac z bita smietana.