Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne ,szybkie i bardzo puszyste ciasto które przygotujesz w kilka minut. Polecam.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 841
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5288
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 841
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11716
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5057
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1309
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę. Wstaw do lodówki na czas przygotowania ciasta .
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej, mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, na koniec dodaj sok i otartą skórkę z cytryny. Wymieszaj.
Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i przelej ciasto, wierzch posyp kruszonką. Piec około 30 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Smacznego .