Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne ,szybkie i bardzo puszyste ciasto które przygotujesz w kilka minut. Polecam.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 719
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 719
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę. Wstaw do lodówki na czas przygotowania ciasta .
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej, mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, na koniec dodaj sok i otartą skórkę z cytryny. Wymieszaj.
Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i przelej ciasto, wierzch posyp kruszonką. Piec około 30 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Smacznego .