Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, smaczne ,szybkie i bardzo puszyste ciasto które przygotujesz w kilka minut. Polecam.
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6067
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1755
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 24
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6067
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1755
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 24
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę. Wstaw do lodówki na czas przygotowania ciasta .
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej, mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, na koniec dodaj sok i otartą skórkę z cytryny. Wymieszaj.
Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia i przelej ciasto, wierzch posyp kruszonką. Piec około 30 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Smacznego .