Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7862
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1067
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13623
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7862
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1067
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13623
Składniki
Kleik wysypać na stolnicę i posiekać ze schłodzoną, twardą maragryną.
Dodać resztę składników i szybko zagnieść ciasto. Uformować kulę i włożyć na 30 minut do chłodziarki.
Rozwałkować na grubość ok. 1 cm i wykrawać kieliszkiem małe kółeczka.
Piec na złoty kolor w 180 st.