Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, tanie i smakowite ciasto na poģawedki przy kawie.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 118
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 331
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2692
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 118
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 331
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2692
Składniki
Jabłka obrać ze skórki i pokroić w cwiartki, ułożyć je w wysmarowanej masłem tortownicy. Całe jajka I cukier ubić do białości. Do ubitych jajek dodać budynie i proszek do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszać I wyłącznie na jabłka do tortownicy. Pięć około 35 minut w temperaturze 180°C. Można podawać z bitą śmietaną. Gotowe. SMACZNEGO!!!