Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, tanie i smakowite ciasto na poģawedki przy kawie.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414494
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414494
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Składniki
Jabłka obrać ze skórki i pokroić w cwiartki, ułożyć je w wysmarowanej masłem tortownicy. Całe jajka I cukier ubić do białości. Do ubitych jajek dodać budynie i proszek do pieczenia. Wszystko dokładnie wymieszać I wyłącznie na jabłka do tortownicy. Pięć około 35 minut w temperaturze 180°C. Można podawać z bitą śmietaną. Gotowe. SMACZNEGO!!!