Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Półkruche ciasto migdałowe z musem rabarbarowym posypane migdałami. Polecam.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Składniki
Forma 24 cm wysmarowana tłuszczem i posypana bułką. Rabarbar opłukać ,obrać i pokroić w 1-1,5 cm paski. Dusić na dużym ogniu bez przykrycia około 5-8 minut. Przestudzić. Ciasto. Z wszystkich składników wyrobić gładkie ciasto i równomiernie rozłożyć w formie. Na ciasto wyłożyć mus rabarbarowy i posypać posiekanymi migdałami. Piec w 190 C przez około 60 minut.