Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i bardzo smaczna,serdecznie polecam:)
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1008
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1238
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 64
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 54
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1008
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1238
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 64
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 54
Składniki
Upiec biszkopt na dużej blasze z piekarnika. Gorący zawinąć w ściereczke i zostawić do wystygnięcia. Zrobić krem borówkowy. Borówki 250 g zblendować.Serek mascarpone wymieszać z ubitą śmietanką z cukrem pudrem. Dodać zblendowane borówki,nalewkę miętową oraz śmitan-fixy. Wszystko dokładnie zmiksować aż krem zgęstnieje. Biszkopt rozłożyć,nałożyć krem równo rozsmaować,krajem dać porzeczki. Zawinąć roladę,posmarować z wierzchu i po bokach. Udekorować owocami i dać do lodówki.
Smacznego życzę!