Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
UDAJE SĘKACZ ALE SMAKUJE JAK ON.DOŚC POSTY W WYKONANIU.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 747
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1022
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2048
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 747
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1022
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2048
Składniki
Zółtka utrzeć z cukrem pudrem i cukrem wanilinowym.
Dolewać roztopione przestudzpne maslo.
Dodać pbrane.zmielone migdalyi przesiane obie mąki i utrzeć.
Wymieszać z ubitą na sztywno pianą z białek
Forme wysmarować masłem
Na dno blaszki wlać cienką warstwe ciasta /tak by tylko przykryła dno/
Piec 5 minut w temp.180
za każdym razem gdy ciasto się upiecze na brązowo,wylać na nią kolejna warstwe.
I tak do wyczepania ciasta.