Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
UDAJE SĘKACZ ALE SMAKUJE JAK ON.DOŚC POSTY W WYKONANIU.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17776
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15564
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7239
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17776
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15564
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7239
Składniki
Zółtka utrzeć z cukrem pudrem i cukrem wanilinowym.
Dolewać roztopione przestudzpne maslo.
Dodać pbrane.zmielone migdalyi przesiane obie mąki i utrzeć.
Wymieszać z ubitą na sztywno pianą z białek
Forme wysmarować masłem
Na dno blaszki wlać cienką warstwe ciasta /tak by tylko przykryła dno/
Piec 5 minut w temp.180
za każdym razem gdy ciasto się upiecze na brązowo,wylać na nią kolejna warstwe.
I tak do wyczepania ciasta.