Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, puszysty sernik z dodatkiem bananów to świetny deser!
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1954
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 84
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 820
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 963
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 264
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1954
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 84
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 820
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 963
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 264
Składniki
Dno tortownicy wyłożyć biszkoptami, żelatynę namoczyć w zimnej wodzie. Ser zmiksować z masą krówkową. Namoczoną w zimnej wodzie żelatynę rozpuścić w gorącym mleku. Śmietankę ubić na sztywno z cukrem pudrem. Do masy krówkowej przelać mleko z żelatyną i przełożyć śmietankę, połączyć.
Połowę masy przelać na biszkopty, ułożyć owoce i zlać pozostałą masą. Schować do lodówki na całą noc.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej z masłem, przelać na ciasto i udekorować bezami. Schować jeszcze do lodówki na ok. 60 min. Smacznego!