Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, puszysty sernik z dodatkiem bananów to świetny deser!
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 566
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 88
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2725
Polecam.
Odsłon: 491
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 727
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 566
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 88
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2725
Polecam.
Odsłon: 491
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 727
Składniki
Dno tortownicy wyłożyć biszkoptami, żelatynę namoczyć w zimnej wodzie. Ser zmiksować z masą krówkową. Namoczoną w zimnej wodzie żelatynę rozpuścić w gorącym mleku. Śmietankę ubić na sztywno z cukrem pudrem. Do masy krówkowej przelać mleko z żelatyną i przełożyć śmietankę, połączyć.
Połowę masy przelać na biszkopty, ułożyć owoce i zlać pozostałą masą. Schować do lodówki na całą noc.
Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej z masłem, przelać na ciasto i udekorować bezami. Schować jeszcze do lodówki na ok. 60 min. Smacznego!