Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIĘCIUTKIE CIASTO ROZPŁYWA SIĘ W USTACH.
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 13
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 18
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 838
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 397
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 264
Wielkanocne specjały.
Odsłon: 13
Dania z podrobów niezwykłe rzadko się przygotowuje, tak, że powoli stają się...
Odsłon: 18
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 838
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 397
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 264
Składniki
UBIĆ BIAŁKA JAJ ZE SZCZYPTĄ SOLI,DODAĆ KOLEJNO CUKIER,ŻÓŁTKA,OLEJ ,WODĘ CIĄGLE UBIJAJĄC NA KONIEC ,MĄKĘ WYMIESZANĄ Z PROSZKIEM I ŁYŻKĄ KAKAO/MIESZAĆ DELIKATNIE./CIASTO UPIEC W PROSTOKĄTNEJ FORMIE WYŁOŻONEJ PAPIEREM DO PIECZENIA.PIEC 45 MIN. W 180 STOPNIACH.
SER WYŁOŻYĆ DO MISKI DODAĆ 2-3 ŁYŻKI CUKRU ZMIKSOWAĆ,NASTĘPNIE DODAĆ 2 TĘŻEJĄCE GALARETKI WYMIESZAĆ./GALARETKI ROZPUŚCIĆ W 2 NIEPEŁNYCH SZKL.WODY.
OSTUDZONE CIASTO PRZEKROIĆ NA PÓŁ .NA 1 CZĘŚĆ WYŁOŻYĆ TĘŻEJĄCĄ MASĘ SEROWĄ POŁOŻYĆ NA TO 2 CZĘŚĆ CIASTA
SCHŁODZONĄ ŚMIETANĘ UBIĆ NA SZTYWNO DODAJĄC 2 ŚMIETANFIKSY.NA WIERZCH TROCHĘ WIÓREK KOKOSOWYCH.WSTWIĆ NA 2 GODZ. DO LODÓWKI.