Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIĘCIUTKIE CIASTO ROZPŁYWA SIĘ W USTACH.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 457
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 283
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1456
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 457
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 283
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1456
Składniki
UBIĆ BIAŁKA JAJ ZE SZCZYPTĄ SOLI,DODAĆ KOLEJNO CUKIER,ŻÓŁTKA,OLEJ ,WODĘ CIĄGLE UBIJAJĄC NA KONIEC ,MĄKĘ WYMIESZANĄ Z PROSZKIEM I ŁYŻKĄ KAKAO/MIESZAĆ DELIKATNIE./CIASTO UPIEC W PROSTOKĄTNEJ FORMIE WYŁOŻONEJ PAPIEREM DO PIECZENIA.PIEC 45 MIN. W 180 STOPNIACH.
SER WYŁOŻYĆ DO MISKI DODAĆ 2-3 ŁYŻKI CUKRU ZMIKSOWAĆ,NASTĘPNIE DODAĆ 2 TĘŻEJĄCE GALARETKI WYMIESZAĆ./GALARETKI ROZPUŚCIĆ W 2 NIEPEŁNYCH SZKL.WODY.
OSTUDZONE CIASTO PRZEKROIĆ NA PÓŁ .NA 1 CZĘŚĆ WYŁOŻYĆ TĘŻEJĄCĄ MASĘ SEROWĄ POŁOŻYĆ NA TO 2 CZĘŚĆ CIASTA
SCHŁODZONĄ ŚMIETANĘ UBIĆ NA SZTYWNO DODAJĄC 2 ŚMIETANFIKSY.NA WIERZCH TROCHĘ WIÓREK KOKOSOWYCH.WSTWIĆ NA 2 GODZ. DO LODÓWKI.