Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MIĘCIUTKIE CIASTO ROZPŁYWA SIĘ W USTACH.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 218
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 222
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 527
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 148
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 218
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 222
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 527
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 148
Składniki
UBIĆ BIAŁKA JAJ ZE SZCZYPTĄ SOLI,DODAĆ KOLEJNO CUKIER,ŻÓŁTKA,OLEJ ,WODĘ CIĄGLE UBIJAJĄC NA KONIEC ,MĄKĘ WYMIESZANĄ Z PROSZKIEM I ŁYŻKĄ KAKAO/MIESZAĆ DELIKATNIE./CIASTO UPIEC W PROSTOKĄTNEJ FORMIE WYŁOŻONEJ PAPIEREM DO PIECZENIA.PIEC 45 MIN. W 180 STOPNIACH.
SER WYŁOŻYĆ DO MISKI DODAĆ 2-3 ŁYŻKI CUKRU ZMIKSOWAĆ,NASTĘPNIE DODAĆ 2 TĘŻEJĄCE GALARETKI WYMIESZAĆ./GALARETKI ROZPUŚCIĆ W 2 NIEPEŁNYCH SZKL.WODY.
OSTUDZONE CIASTO PRZEKROIĆ NA PÓŁ .NA 1 CZĘŚĆ WYŁOŻYĆ TĘŻEJĄCĄ MASĘ SEROWĄ POŁOŻYĆ NA TO 2 CZĘŚĆ CIASTA
SCHŁODZONĄ ŚMIETANĘ UBIĆ NA SZTYWNO DODAJĄC 2 ŚMIETANFIKSY.NA WIERZCH TROCHĘ WIÓREK KOKOSOWYCH.WSTWIĆ NA 2 GODZ. DO LODÓWKI.