Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z masą krówkową i brzoskwiniami. Sernik na kruchym kakaowym cieście.Sernik z galaretką wyszedł bardzo pyszny.
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105460
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 91
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4551
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 30
Ten sernik jest lekki puszysty i znika bardzo szybko :)
Odsłon: 105460
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 91
Prawie ostatnie zebrane bakłażany przeznaczyłam na klasyczne sycylijskie dani...
Odsłon: 4551
Makaron penne podany z sosem wieprzowym z łopatki.
Odsłon: 30
Składniki
ciasto-Miękkie masło, cukier, jajka i śmietanę zmiksować.Przesiać mąkę z kakao i proszkiem, wymieszać .Na koniec wmieszać migdały.Wylepić blaszkę 30x40 wyłożonej papierem do pieczenia.
owoce- Brzoskwinie odsączyć, pokroić na plasterki i rozrzucić na cieście.
masa- Jajka z cukrem i masłem zmiksować. Dodać ser i zmiksować.Dodawać porcjami masę krówkową, przesiane budynie i zmiksować.Wylać na brzoskwinie.
Piec ponad godzinę w 175 *.Pod koniec pieczenia można przykryć papierem do pieczenia.
Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie. Ostudzić do lekkiego tężenia. Wylać na zimny sernik i schłodzić. Kroić jak stężeje.