Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z masą krówkową i brzoskwiniami. Sernik na kruchym kakaowym cieście.Sernik z galaretką wyszedł bardzo pyszny.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Składniki
ciasto-Miękkie masło, cukier, jajka i śmietanę zmiksować.Przesiać mąkę z kakao i proszkiem, wymieszać .Na koniec wmieszać migdały.Wylepić blaszkę 30x40 wyłożonej papierem do pieczenia.
owoce- Brzoskwinie odsączyć, pokroić na plasterki i rozrzucić na cieście.
masa- Jajka z cukrem i masłem zmiksować. Dodać ser i zmiksować.Dodawać porcjami masę krówkową, przesiane budynie i zmiksować.Wylać na brzoskwinie.
Piec ponad godzinę w 175 *.Pod koniec pieczenia można przykryć papierem do pieczenia.
Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie. Ostudzić do lekkiego tężenia. Wylać na zimny sernik i schłodzić. Kroić jak stężeje.