Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 419
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 275
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1436
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 419
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 275
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1436
Składniki
Żółtka oddzielić od białek. Białka ubić na sztywno. Twaróg, mleko skondensowane, żółtka, budyń śmietankowy i proszek do pieczenia pomieszać przy pomocy miksera na wolnych obrotach. Dodać ubite białka. Delikatnie połaczyć przy pomocy szpatułki. Foremkę 20×30 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Przełożyć masę do foremki. Wstawić do nagrzanego do 170 stopni piekarnika na 60 min. Wystudzić przy uchylonych drzwiczkach ok 20 min. Po wyjęciu z piekarnika jeszcze schłodzić. Osypać cukrem pudrem. Smacznego.