Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1072
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 504
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1189
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 240
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1072
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 504
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1189
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 240
Składniki
Sernik zmielić 2 razy, dodać cukier, spażone rodzynki. Galaretkę jasną rozpuścić w 1/2 l. wody i gdy zacznie lekko tężeć- wymieszać z serem. Biszkopty wyłożyć n okrągłą tortownicę, nasączyć je owocową herbatą lub sokiem. Na to wylać ser. Po zastugnięciu ułożyć owoce i zalać ciemną galaretą tężejącą. Smacznego !