Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owoce, takie jak maliny, idealnie nadają się do wszelkiego rodzaju deserów, jak choćby do sernika na zimno ;)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 691
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1009
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2020
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 691
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1009
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2020
Składniki
Ciastka zmiksować, dodać stopione masło i połączyć. Wyłożyć dno okrągłej formy. Maliny 400!!! g zagotować z dodatkiem połowy cukru pudru. Śmietankę ubić na sztywno z dodatkiem pozostałego pudru. Kremówkę połączyć z ostudzonymi malinami i na końcu namoczoną i rozpuszczoną w kąpieli wodnej żelatyną. Masę przelać na ciasteczkowy spód i powsadzać pozostałe maliny
Ser zmiksować z pudrem i namoczoną, rozpuszczoną w kąpieli wodnej żelatyną. Dodać umyte borówki, wymieszać. Masę z borówkami przelać na stężałą masę malinową, ozdobić owocami i świeżą miętą.
Ciasto na noc schować do lodówki. A później tylko smaczna kawka i kawałek słodkości... Smacznego!