Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie myszki, które dzieciaki chętnie zjedzą.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326981
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12176
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17209
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326981
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12176
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17209
Składniki
Przygotować galaretkę i wylać do płytkiego naczynia. Gruszki przekroić wydrążyć pestki i ugotować kompocie. Po stężeniu galaretki gruszki osączyć na ręczniku papierowy. Migdały uprażyć na patelni (z boku można rozpuścić kostkę czekolady), migdały wbić jako uszy a wykałaczką z czekolady zrobić oczy, z bitej śmietany zrobić ogonek. Wszystko posypać delikatnie kakao.