Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie myszki, które dzieciaki chętnie zjedzą.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5600
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12169
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5600
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12169
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Składniki
Przygotować galaretkę i wylać do płytkiego naczynia. Gruszki przekroić wydrążyć pestki i ugotować kompocie. Po stężeniu galaretki gruszki osączyć na ręczniku papierowy. Migdały uprażyć na patelni (z boku można rozpuścić kostkę czekolady), migdały wbić jako uszy a wykałaczką z czekolady zrobić oczy, z bitej śmietany zrobić ogonek. Wszystko posypać delikatnie kakao.