Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i łatwe w przygotowaniu ciasto śmietanowiec ala sernik zamiast białego sera używamy śmietany, smakiem bardzo przypomina sernik Szybkie w przygotowaniu idealne na różne okazje.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36001
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1308
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1793
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36001
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1308
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1793
        
        
                Składniki
Kruszonka Wszystkie składniki połącz ze sobą tak aby powstała kruszonka.
Masa śmietanowa Białka ubić z cukrem, dodać suche budynie, śmietanę, wszystko dokładnie wymieszaj.
Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia. 2/3 kruszonki wsyp na blachę, wyrównaj na nią wylej masę śmietanową, na wierzch wysyp resztę kruszonki. Ciasto piec około 50 minut w temperaturze 180 st.