Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i łatwe w przygotowaniu ciasto śmietanowiec ala sernik zamiast białego sera używamy śmietany, smakiem bardzo przypomina sernik Szybkie w przygotowaniu idealne na różne okazje.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38045
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38045
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 154
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Składniki
Kruszonka Wszystkie składniki połącz ze sobą tak aby powstała kruszonka.
Masa śmietanowa Białka ubić z cukrem, dodać suche budynie, śmietanę, wszystko dokładnie wymieszaj.
Blachę o wymiarach 26 x35 wyłóż papierem do pieczenia. 2/3 kruszonki wsyp na blachę, wyrównaj na nią wylej masę śmietanową, na wierzch wysyp resztę kruszonki. Ciasto piec około 50 minut w temperaturze 180 st.