Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna odsłona ucieranego ciasta z olejem, tym razem na miarę "filiżanki" z jabłkiem i konfiturą jagodową.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1056
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 368
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3234
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 686
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1056
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 368
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3234
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 686
Składniki
Wykonanie: W pierwszej kolejności przygotować owoce, jeżeli decydujemy się na jabłka to należy je obrać i pokroić w kostkę. Następnie wymieszać z cynamonem. Jajka ubić z cukrem i cukrem wanilinowym, dodać olej i mąkę z proszkiem do pieczenia. Zmiksować na jednolitą masę. Dodać owoce i wymieszać delikatnie łyżką. Przelać na formę. Zrobić dziurki w kilku miejscach i wlać odrobinę konfitury. Piec w temperaturze 180 stopni około 45 minut. *Tortownica na 22 cm *Filiżanka o objętości 200 ml