Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i smaczne ciasto ze śliwkami i kruszonką z jego przygotowaniem poradzi sobie każdy początkujący kucharz.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 346
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2240
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 992
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 346
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2240
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 992
Składniki
Jajka zmiksuj z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę. Następnie dodaj olej, mleko oraz przesianą mąkę z proszkiem. Blachę o wymiarach 26x35 wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto.
Śliwki umyj, osusz przekrój na pół i usuń pestki, ułóż na cieście. Z podanych składników zagnieść kruszonkę i posyp obficie wierzch ciasta. Piec około 40 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka .