Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 64
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 41
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 64
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 41
Składniki
Galaretkę pomarańczową, agrestową i wiśniową rozpuścić w 300 ml wody każda. Odstawić do stężenia. Zastygnięte galaretki pokroić.
Galaretki ananasowe i żelatynę rozpuścić w 400 ml wody, ostudź
Ostudzoną galaretkę wymieszaj dokładnie z serkiem homogenizowanym. Dodaj kostki galaretki, wymieszaj, wlej do tortownicy, wyrównaj powierzchnię i pozostaw w lodówce na 2 godziny.