Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25123
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 201
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25123
Składniki
Upiec trzy biszkopty.
Masę o smaku śmietankowym ubić z jedną śmietaną 36%.Przełożyć nią biszkopt.
Masę o smaku malinowym ubić z drugą śmietaną 36%.Połową tej masy przełożyć kolejny biszkopt.
Na wierzch ostatniego biszkoptu rozsmarować cienką warstwę kremu.
Na rosmarowany krem położyć opłatek aby dokładnie dolegał.
Szprycą o odpowiedniej końcówce robić ,,kwiatki dookoła tortu.