Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne chrupiace wonton z pysznym egzotycznym kremem
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2363
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4457
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1473
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 420
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2363
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4457
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1473
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 420
Składniki
Olej rozgrzac w malym rondelku, smazyc platy ciasta ( pojedynczo) na zloty kolor. Po usmazeniu, odsaczyc na papierowym reczniku
Smietane wymieszac z cukrem, wanillia i smietan-fixem. Ubijac, a kiedy smietana zacznie gestniec dodac sokz limonki i mleczko kokosowe. Gotowym kremem przekladac wonton (po 3 na kazdy deser) posypac cukrem pudrem i udekorowac owocami
Wonton jest idealnym sposobem na szybki deser. Mleczko kokosowe mozna zastapic aromatem kokosowym lub wiorkami. Zamiast podanego w przepisie kremu, mozna uzyc inny krem lub ulubione lody.