Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe ciasto do dobrej herbatki.
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 57
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 278
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1721
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 57
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 278
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1721
Składniki
Wykonanie: Rozłożyć ciasto na stolnicy, pociąć na kwadraty, na każdym wyłożyć wzdłuż marmoladkę, delikatnie zwinąć w rulon, ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować rozmąconym jajkiem ze śmietaną, posypać cukrem waniliowym. Wstawić do piekarnika nagrzanego do180 i piec około 20 minut. Po upieczeniu lekko przestudzić i posypać cukrem pudrem.