Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 porady dzięki którym mięso i warzywa grillowane będą zdrowsze i smaczniejsze a to przecież chodzi. Prawda ? 1. Mięso i kiełbaski powinno się grillować na specjalnych tackach z rowkami. Dzięki temu wyciekający tłuszcz będzie spływał, zamiast gromadzić się na mięsie. 2. warzywa przed grillowaniem dobrze jest natrzeć oliwą z oliwek i oprószyć przyprawami, będą miały lepszy smak. 3. By grillowane mięso i kiełbaski nabrały pełni smaku i aromatu należy pozostawić je na 2-3 minuty pod przykryciem np. nakryć talerz od góry. Jeśli grillowane mięso zbyt szybko rozkroimy, wszystkie pyszne soki wypłyną, pozostawiając mięso suche.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 104
Składniki