Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne proste danie o bardzo bogatym smaku.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
Karczek kroimy w plastry posypujemy wedetą i odstawiamy na 1 godzinkę. Grzyby i cebulę kroimy w plasterki.
Sos:sos sojowy, cukier, ocet, przecier, wodę mieszamy.
W naczyniu żaroodpornym układamy mięso na to grzyby, wszystko zalewamy sosem i pieczemy na 180 C, przez 60 minut.