Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne proste danie o bardzo bogatym smaku.
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1143
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 101
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10577
Pasuje na śniadanko.
Odsłon: 1143
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 101
Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10577
Składniki
Karczek kroimy w plastry posypujemy wedetą i odstawiamy na 1 godzinkę. Grzyby i cebulę kroimy w plasterki.
Sos:sos sojowy, cukier, ocet, przecier, wodę mieszamy.
W naczyniu żaroodpornym układamy mięso na to grzyby, wszystko zalewamy sosem i pieczemy na 180 C, przez 60 minut.