Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak niewiele potrzeba składników do przygotowania roladek ze schabu, które same rozpływają się ustach. Roladki faszerowane masłem, żółtym serem i pachnącym koperkiem w chrupiącej panierce, możemy podać na różne uroczystości oraz niedzielny obiad.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 774
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22820
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15239
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4930
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45877
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 774
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22820
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15239
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4930
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45877
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam. Każdy kawałek mięsa doprawiam pieprzem oraz solą.
2. Masło przekładam do naczynia, dodaję żółty ser straty na tarce o dużych oczkach i drobno posiekany koperek. Dokładnie mieszam. 3. Tak przygotowany farsz nakładam po łyżce na każdy kawałek mięsa.
4. Mięso zwijam w roladki i panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Roladki smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
6. Gotowe. 7. Smacznego.