Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak niewiele potrzeba składników do przygotowania roladek ze schabu, które same rozpływają się ustach. Roladki faszerowane masłem, żółtym serem i pachnącym koperkiem w chrupiącej panierce, możemy podać na różne uroczystości oraz niedzielny obiad.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6619
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4544
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327002
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6619
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4544
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327002
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam. Każdy kawałek mięsa doprawiam pieprzem oraz solą.
2. Masło przekładam do naczynia, dodaję żółty ser straty na tarce o dużych oczkach i drobno posiekany koperek. Dokładnie mieszam. 3. Tak przygotowany farsz nakładam po łyżce na każdy kawałek mięsa.
4. Mięso zwijam w roladki i panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Roladki smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
6. Gotowe. 7. Smacznego.