Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bajeczne kopertki ze schabu z nietypowym farszem.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 131
Polecam.
Odsłon: 766
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 131
Polecam.
Odsłon: 766
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 106
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, dodajemy posiekany szczypiorek. Pokrojoną drobno paprykę oraz majonez. 3. Wszystkie składniki na razem dokładnie mieszamy. I nakładamy na środek każdego kawałka mięsa.
4. Składamy w kształt kopertek i panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku i bułce tartej. 5. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
6. Kotlety gotowe. 7. Smacznego.