Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny bigos ze świeżej kapusty. Szybkie i łatwe.
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1801
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1801
Deserek, który możemy potraktować również jako rubaszną kolację lub wesołe śn...
Odsłon: 60
Składniki
Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć w garnku. Dodać drobno posiekaną cebulę, również podsmażyć aby sie zeszkliła. Nastepnie posiekać kapustę i dodać do garnka. Dusić na małym ogniu od czasu do czasu mieszając (ew. dodać trochę wody).
Gdy kapusta będzie półmiękka, dodać przyprawy. A gdy zmieknie całkowicie - przecier pomidorowy. Pogotować jeszcze chwilkę. Gotowe! Smacznego! ;)