Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny bigos ze świeżej kapusty. Szybkie i łatwe.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7201
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2659
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20162
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 572
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 772
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7201
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2659
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20162
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 572
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 772
Składniki
Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć w garnku. Dodać drobno posiekaną cebulę, również podsmażyć aby sie zeszkliła. Nastepnie posiekać kapustę i dodać do garnka. Dusić na małym ogniu od czasu do czasu mieszając (ew. dodać trochę wody).
Gdy kapusta będzie półmiękka, dodać przyprawy. A gdy zmieknie całkowicie - przecier pomidorowy. Pogotować jeszcze chwilkę. Gotowe! Smacznego! ;)