Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny bigos ze świeżej kapusty. Szybkie i łatwe.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8556
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3021
Polecam.
Odsłon: 1799
Polecam.
Odsłon: 513
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8556
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3021
Polecam.
Odsłon: 1799
Polecam.
Odsłon: 513
Składniki
Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć w garnku. Dodać drobno posiekaną cebulę, również podsmażyć aby sie zeszkliła. Nastepnie posiekać kapustę i dodać do garnka. Dusić na małym ogniu od czasu do czasu mieszając (ew. dodać trochę wody).
Gdy kapusta będzie półmiękka, dodać przyprawy. A gdy zmieknie całkowicie - przecier pomidorowy. Pogotować jeszcze chwilkę. Gotowe! Smacznego! ;)