Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny bigos ze świeżej kapusty. Szybkie i łatwe.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6932
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5201
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2256
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6932
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5201
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2256
Składniki
Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć w garnku. Dodać drobno posiekaną cebulę, również podsmażyć aby sie zeszkliła. Nastepnie posiekać kapustę i dodać do garnka. Dusić na małym ogniu od czasu do czasu mieszając (ew. dodać trochę wody).
Gdy kapusta będzie półmiękka, dodać przyprawy. A gdy zmieknie całkowicie - przecier pomidorowy. Pogotować jeszcze chwilkę. Gotowe! Smacznego! ;)