Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawna Tarta z cukinią, porem i pomidorkami koktajlowymi zapiekana w masie śmietanowo-jajecznej z ziołami, posypana natką pietruszki.
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6606
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 68
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3080
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6606
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 68
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 3080
Składniki
Składniki na ciasto szybko zagnieść, uformować kulę zawinąć w folię i włożyć na ok 30 min do lodówki. Po tym czasie wylepić formę, ponakłuwać widelcem i wstawić do lodówki. Rozgrzać piekarnik do 190 stopni, podpiec 15 min.
Farsz: Pora pokroić w krążki, poddusić na oleju w garnku z 1 ząbkiem czosnku i ziołami -ok 4 min, dodać cukinię obraną i pokrojoną w kostkę podusić jeszcze 6 min. Wyłożyć na podpieczony spód +pomidorki przekrojone na pól. Zalać 3 roztrzepanymi jajami z przyprawami i kremowym twarożkiem, zapiec 35 min ale w 170 stopniach, posypać posiekaną natką pietruszki. Smacznego:)