Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wytrawna Tarta z cukinią, porem i pomidorkami koktajlowymi zapiekana w masie śmietanowo-jajecznej z ziołami, posypana natką pietruszki.
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 69
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 495
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7098
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 69
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 495
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7098
Składniki
Składniki na ciasto szybko zagnieść, uformować kulę zawinąć w folię i włożyć na ok 30 min do lodówki. Po tym czasie wylepić formę, ponakłuwać widelcem i wstawić do lodówki. Rozgrzać piekarnik do 190 stopni, podpiec 15 min.
Farsz: Pora pokroić w krążki, poddusić na oleju w garnku z 1 ząbkiem czosnku i ziołami -ok 4 min, dodać cukinię obraną i pokrojoną w kostkę podusić jeszcze 6 min. Wyłożyć na podpieczony spód +pomidorki przekrojone na pól. Zalać 3 roztrzepanymi jajami z przyprawami i kremowym twarożkiem, zapiec 35 min ale w 170 stopniach, posypać posiekaną natką pietruszki. Smacznego:)