Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna i soczysta kiełbasa w esencjonalnym sosie - w sam raz na wielkanocny stół.
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11552
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 298
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 554
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10503
Śmietankowiec to lekkie, kolorowe ciasto, które idealnie sprawdzi się na letn...
Odsłon: 11552
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 298
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 554
Tradycyjne rolady wieprzowe to przepis wywodzący się z Niemiec. Mięso nadziew...
Odsłon: 10503
Składniki
Cebulę pokroić w grube piórka, marchew w słupki. Naczynie żaroodporne posmarować olejem, wyłożyć cebulę, marchewkę, jałowiec, ułożyć kiełbasę i każdą nakłuć wykałaczką w kilku miejscach (żeby nie popękała). Musztardę wymieszać z miodem, posmarować kiełbasę po wierzchu, między pętka włożyć liście laurowe, zalać piwem. Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać 40 minut w temp. 180stC. Podawać na gorąco z chrzanem, ziemniaczkami albo pajdą wiejskiego żytniego chleba. Smacznego!