Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe kiełbaski pieczone na słodko-ostro. Z cebulą, chutney z pigwy i chilli.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12366
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5682
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7031
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4583
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12366
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5682
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7031
Składniki
Używam chutney z pigwy z tego przepisu: https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-chutney-z-pigwa,183917,sprytnachochla.html Można zamiast tego zrobić na świeżo chutney np z mango. Kiełbasy nacinamy z jednej strony. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem. Układamy pokrojoną cebulę, polewamy sosem chilli, na to chutney i na górę kiełbasy. Pieczemy w 200 stopniach przez 30 minut. Podajemy z pieczywem lub frytkami.