Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe kiełbaski pieczone na słodko-ostro. Z cebulą, chutney z pigwy i chilli.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14100
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1628
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16065
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6457
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14100
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1628
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16065
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6457
Składniki
Używam chutney z pigwy z tego przepisu: https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-chutney-z-pigwa,183917,sprytnachochla.html Można zamiast tego zrobić na świeżo chutney np z mango. Kiełbasy nacinamy z jednej strony. Naczynie żaroodporne smarujemy olejem. Układamy pokrojoną cebulę, polewamy sosem chilli, na to chutney i na górę kiełbasy. Pieczemy w 200 stopniach przez 30 minut. Podajemy z pieczywem lub frytkami.